A napokban a felhasználói visszajelzések alapján, azt az értesítést kaptuk, hogy az into8.hu weboldalt több böngésző is támadó weboldalnak ismeri fel. Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves olvasó figyelmét, hogy jól tette, ha a továbblépés gombot választotta. Dolgozunk a problémán, de addig is mindenkitől egy kis türelmet kérnénk.
Az into8.hu NEM támadó Webhely!





ehhez kepest szepen lefagyasztja a bongeszomet (firefox
Hello!
Melyik oldal fagyasztja le a böngésződet?
szerinted?
Mármint az into8-hu-n belül. Mondjuk érdekes, mert nekem a firefox is, meg minden megy.
Valóban úgy értettem a kérdést, hogy az into8-n belül melyik oldal.
Mert egy ilyen hír, miszerint az oldal fagyást okoz, nekünk kellemetlen, és szeretnénk az ilyesmit elkerülni.
Nekem Firefox-ban is, Chrome-ban is, és IE-ben is tökéletesen működik.
Teljes mértékben kiállok én is amellett, hogy ez az oldal általunk nem okoz semmiféle kárt!
IE9-ben tökéletesen működik
Se Chrome alatt se firefox alatt nem fagy legalábbis nekem:)
Köszönjük szépen a visszajelzéseket.
ESET NOD32 Antivírus
Objektum:
http://into8.hu/2012/03/01/windows-8-consumer-preview-az-elso-lepesek/
Kártevő:
JS/Iframe.BS trójai
Információk:
kapcsolat megszakítva – karanténba helyezve
Seconding this. Nekem is trójait jelez a címlapra az ESET, és amikor idekattintottam, akkor is.
Magam is tapasztaltam, de csak Opera böngészővel…..
Nekem Java plugin akart futtatni valamilyen java programot az office 15-ös cikk(http://into8.hu/2012/03/08/vegre-informaciok-az-office-15-rol/) behívásakor, miután a legfrissebb stabil Chrome 17 kártékony szoftvert jelzett, de továbbléptem!
Most meg semmi sem jelez, most nem akar semmi sem futni ott sem!
EZ AZ OLDAL FERTŐZÖTT!
Nálam is az AVG Win32/Cryptor vírust jelez, s temp-be egy .exe-t szeretne futtatni az oldal, majd karantén, s utána az oldalt lehet böngészni tovább.
Azóta semmi.
Ha január óta fennáll ez a probléma, akkor már nem kellett volna intézkedni?
Chrome Inkognió módjában próbáljátok új IP-ről, mert így megint ugyan ez a figyelmeztetés:
dumb.jp.mn
nevű weboldalon káros tevékenységet észleltünk, továbbléptem, MEGINT JAVA PROGRAMot akart futtatni!!!
!!! EZ AZ OLDAL TOVÁBBRA IS, ÉS IGENIS, FERTŐZÖTT !!!
Véletlenül tévedtem ide, de ugyanaz, mint a többieknek, java futttás, programok futtatása, és trójaiért visít több vírusölő, gatewayen futó antivírus, satöbbi.
Üzemeltetőknek:
Történjen már valami, mert ez nagyon szánalmas! (Nekem is vírust mond a NOD32.) Vagy szerintetek az a megoldás, hogy homokba dugjátok a fejeteket? Több hónapja fennáll a probléma! Nagyon lejáratjátok magatokat. Valami probléma biztosan van az oldallal, és az, hogy egy régi cáfoló nyilatkozat óta meg se szólaltok az ügyben, azt jelenti, hogy le se szarjátok az egészet, vagy fenntartjátok a nyilvánvaló tévedést (hazugságot?), mint egy rossz politikus.
üdv. csekkold a dátumot, akkor tényleg nem volt az, csak a böngészők rinyáltak. Most tudunk róla, hogy gond van, kommentekben írtunk is róla, de egyszerűen nem találjuk az okát.
Ha érdekel, visszanézem a NOD32 logját, hátha még megvan, de nekem már a vírusírtó is hónapok óta rinyál. Legalább 1 hónapja biztosan, de sztem inkább a kezdetektől.
Milyen cél mentén bizdítják itt vajon arra a népet, hogy hagyják figyelmen kívül a vírusírtó figyelmeztetését?
Két rendszert futtatok, Win7 alatt a Pandacloud, Win8CP alatt a Defender látja el a védelmet. Eddig egyik sem riasztott, viszont a böngészőben állandó figyelmeztetést kapok.
Internet Explorer alatt semmi figyelmeztetés, műxik rendesen, az Opera viszont ordít.